Lyssna

Lyssna igenom denna http://youtube.com/watch?v=heSlenXKxfY

Blev du berörd?

Det blev i varjefall jag. Tänk vad underbar Gud är!

Tiffanydagen

Idag har det vart livat i hushållet.
Tiffany har nog inte vant siig vid den nya möbleringen. Det började igår kväll med springande, under stolar, över stolar, plötsliga jakter av leksaker, upp i fönstret, sprinterlopp bakom blommorna och så iväg igen. Visst var natten lugn sen. Men så var dte samma sak på morgonen. Fick släppa ut henne 5-6 gånger , men det hjälpte inte. In skule hon igen.
Idag gick det inte så smidigt för henne i sprinterloppet. Välte fönsterlampan och keyboarden från sin ställning. Det skrämde nog hände så att hon förstod att hon måste lugna ner sig.

Just nu ligger hon i skinnfåtöljen och filosofierar över när de där långa pinnarna som växer där ute på gården ska börja knoppa :)

image5

IOGT-NTO leker åsiktspolis

Nu får det vara nog!

Åke Green är Friad från anklagelserna om diskriminering, kränkning eller vad det nu kallades.
IOGT-NTO har nog inte uppfattat detta. De tror att de gör en god sak när de utesluter Åke Green, pga av ett brott han faktiskt INTE har begått enligt en dom från HD.
Orsaken till att han uteslutits är att han enligt IOGT-NTO talat nedsättande om homosexuella.

Åke Green är inte emot homosexuella (som människor), han är emot homosexualitet. Så har jag förstått det.

...lika enkelt som att: jag är inte emot rökare (som människor), men jag är emot rökning.

Är Åke Green utsatt för ärekränkning? Tyck till!





Växjö Gospel

Vilken underbar kväll igår. Jag var på mitt livs första Gospelkonsert. Hade nog inga förväntningar alls för kvällen mer än att umgås med frun och vännerna SJ, FJ, JF.
Men vad lyckat det blev!
Har ni inte varit på Gospelkonsert (och Nej, att se det på tv räknas inte). Sångare från kyrkor över hela Kronoberg var med i kören av runt 300 medlemmar. Konserten var på ett fullsatt Konserthuset i Växjö.
Till en början skulle de bara ha en konsert, men det blev två konserter, vad jag hört efter hand var även den andra föreställningen fullsatt. Och det va så man drogs med!
Hoppas att detta återkommer snart igen :)

För vidare läsning. Klicka här

image4

RSS 2.0